Headlines
Objavljeno: četvrtak, 1. kolovoza 2013.
Članak napisao: Unknown

U Drežnici pronađena plantaža marihuane vrijedna 300.000 KM

Mostarski policajci uništili su u utorak veliku plantažu marihuane koja je bila uzgajana u Drežnici te su tako spriječili da droga vrijedna skoro 300 hilajda maraka dođe na ulice.


Kako saznaje Dnevni list, najprije su policajci iz Policijske stanice Sjever saznali da u Gornjoj Drežnici neko uzgaja velike količine marihuane, pa su krim-inspoektori otišli tamo i našli u šumovitom terenu ogromnu plantažu na kojoj je raslo čak 430 stabljika indijske konoplje.
Moglo se čuti da je plantaža otkrivena na privatnom posjedu jednog žitelja Gornje Drežnice te da je on priveden na saslušanje, međutim, u policiji je rečeno kako istraga još traje i da tek treba kompletirati slučaj.
U blizini plantaže bili su i bunari, pa je uzgajivač mogao redovno zalijevati i paziti stabljike, a tek treba otkriti kome je uzgojenu drogu namjeravao prodavati.
"Bilo je tu mnoštvo stabljika, od svake stabljike moglo se uzgojiti oko pola kilograma marihuane, da je to došlo na ulice, moglo se puno zaraditi, a sumnja se da je dio marihuane čak bio namijenjen za izvoz i prodaju u susjednoj Hrvatskoj", rekli su za Dnevni list izvori upućeni u ovaj slučaj.

O autoru članka

Objavio članak: Unknown on 16:57. Oznake: , , . Pratite naše objave preko: RSS 2.0. Komentiraj!

Objavio članak; Unknown on 16:57. Oznake: , , . Prati naše objave preko: RSS 2.0. Neslažeš se? Komentiraj!

0 komentari for "U Drežnici pronađena plantaža marihuane vrijedna 300.000 KM"

Leave a reply

Video